ingredience:
- vepřové maso
- bílá paprika
- rajčata
- olej
- sůl, pepř, paprika, kořenící směs „Soljanka“, medvědí česnek
- brambory
- konzervované červené fazole
- česnek, cibule
- rajčatový protlak
postup (jako u guláše):
- Nakrájíme cibuli.
- Očistíme a nakrájíme vepřové maso.
- Na pánvi rozpálíme olej. Do něj dáme nakrájenou cibuli.
- Po zezlátnutí cibule přidáme nakrájené vepřové maso. To opečeme ze všech stran, aby mělo kůrčičku a nebylo pak tvrdé.
- Přidáme trochu vody, aby se maso podusilo.
- Takto uděláme základ na guláš.
- Přidáme oloupané a nakrájené brambory.
- Přidáme nakrájenou bílou papriku a rajčata.
- Nakonec přidáme naložené červené fazole.
- Nyní pouze okořeníme: sůl, pepř, paprika, medvědí česnek, normální nakrájený česnek
- Finalizujeme rajským protlakem a v teplé vodě rozmíchanou kořenící směsí „Soljanka“.
- Vše povaříme. Servírujeme s čerstvým chlebem.
- Dochutíme dle chuti solí a pepřem.
Dobrou chuť 😉




