Těstoviny s métským čajovým salámem, sýrem a kečupem

Ingredience pro 3-4 porce:

200g métského čajového salámu
1 střední cibule
trocha oleje
sůl
saturejka nebo bazalka
2/3 balíčku špaget (nebo jiné těstoviny)
tvrdý sýr na posypání
rajský protlak nebo kěčup

 

Postup:

1. část – těstoviny
Uvaříme těstoviny. Do hrce nalijeme vodu, kterou osolíme a přidáme cca. 1 polévkovou lžíci oleje (aby se nám těstoviny nelepily). Vodu přivedeme k varu. Když se voda začne vařit, vložíme do ní těstoviny. Délka vaření je na obalu těstovin 😉

2. část – métský čajový salám
Oloupeme a nakrájíme cibuli.
Na pánev dáme trochu (asi polévkovou lžíci) oleje nebo kousek másla.
Přidáme nakrájenou cibuli a tu necháme „zesklovatět“.
K zesklovatělé cibuli vložíme nakrájený métský čajový salám. Ten se nám krásně rozehřeje. Nakonec přidáme trochu bazalky nebo saturejky.

3. část – vše propojíme
Těstoviny slijeme. Přidáme k nim obsah pánve (cibuli a métský čajový salám). To celé promícháme.

4. část – servírujeme 😉
Nandáme špagety, posypeme sýrem a dle chuti přidáme rajský protlak nebo kečup. Já dávám přednost rajskému protlaku. Ale každému dle jeho chuti. 😉

 

Dobrou chuť!

 

 

 

 

 

Related Posts