ingredience:
- 2 rajčata
- 1 paprika
- cibule
- olej nebo kousek sádla
- zbytky měkkého salámu nebo kousek masa
- sůl, pepř, chili nebo chili paprička, paprika
- sterilované fazole (ideálně červené i bílé)
- mouka (na jíšku)
postup:
- Do hrnce dáme rozehřát omastek, do kterého dáme na kostičky nakrájenou cibuli. Tu osmahneme do zlatova.
- Vložíme nakrájené zbytky měkkého salámu a též osmahneme.
- Přidáme papriku, pepř, dle chuti sůl (to můžem až nakonec – dosolit), chili.
- Poté zalijeme vodou, přidáme nakrájená rajčata a papriku. Místo rajčat lze dát rajský protlak.
- Ke konci vlijeme sterilované fazole.
- Celé krátce povaříme (aby změkla rajčata a paprika).
- Nakonec zahustíme trochou jíšky.
Dobrou chuť 😉


