ingredience:

  • zbytky uzeniny (anglická slanina, měkký salám …)
  • vejce
  • houskové nebo bramborové knedlíky
  • sůl, pepř, paprika
  • olej (sádlo, máslo)
  • mléko nebo trochu smetany

 

postup:

  • Na pánvi rozehřejem trochu oleje. Přidáme na drobno nakrájenou uzeninu a lehce ji osmahnem.
  • Okořeníme (paprika, sůl, pepř) dle chuti.
  • Přisypem nakrájené knedlíky, které promícháme s osmahlou uzeninou a také mírně opečem.
  • Přilijeme rozšlehané vejce, do kteréno jsme přilili trochu mléka nebo smetany (na zjemnění).

 

poznámky:

  • Je možné dochutit kapkou chili omáčky nebo kečupem.
  • Místo knedlíků lze využít i vařené těstoviny.

 

 

Dobrou chuť 😉

 

 

 

 

Related Posts