ingredience:
- 1 – 2 kedlubny (dle velikosti)
- polévková zelenina (mrkev, petržel …)
- cibule
- olej
- kari nebo kurkumu, chili, koriandr, sůl, pepř, rozmarýn …
- kostku kuřecího neboi zeleninového masoxu
postup:
- Do hrnce dáme trochu oleje a rozehřejem. Přidáme nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme.
- Přidáme nasekané bylinky (rozmarýn, chili, koriandr) aby se v rozehřátém oleji rozvoněly.
- Nakonec dáme oloupanou a nahrubo nastrouhanou kedlulbnu.
- Zalijeme trochou vody a podusíme.
- Později přisypeme mraženou zeleninu nebo nahrubo nastrouhanou zeleninu čerstvou (mrkev, petržel …). A opět podusíme.
- Přidáme vodu (cca. 1 – 1,5 litru) a vhodíme kostku masoxu.
- Dochutíme solí a pepřem.
Dobrou chuť 😉




