ingredience:

  • vepřové maso
  • bílá paprika
  • rajčata
  • olej
  • sůl, pepř, paprika, kořenící směs „Soljanka“, medvědí česnek
  • brambory
  • konzervované červené fazole
  • česnek, cibule
  • rajčatový protlak

 

postup (jako u guláše):

  • Nakrájíme cibuli.
  • Očistíme a nakrájíme vepřové maso.
  • Na pánvi rozpálíme olej. Do něj dáme nakrájenou cibuli.
  • Po zezlátnutí cibule přidáme nakrájené vepřové maso. To opečeme ze všech stran, aby mělo kůrčičku a nebylo pak tvrdé.
  • Přidáme trochu vody, aby se maso podusilo.
  • Takto uděláme základ na guláš.
  • Přidáme oloupané a nakrájené brambory.
  • Přidáme nakrájenou bílou papriku a rajčata.
  • Nakonec přidáme naložené červené fazole.
  • Nyní pouze okořeníme: sůl, pepř, paprika, medvědí česnek, normální nakrájený česnek
  • Finalizujeme rajským protlakem a v teplé vodě rozmíchanou kořenící směsí „Soljanka“.
  • Vše povaříme. Servírujeme s čerstvým chlebem.
  • Dochutíme dle chuti solí a pepřem.

 

Dobrou chuť 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts