ingredience:

  • 2 rajčata
  • 1 paprika
  • cibule
  • olej nebo kousek sádla
  • zbytky měkkého salámu nebo kousek masa
  • sůl, pepř, chili nebo chili paprička, paprika
  • sterilované fazole (ideálně červené i bílé)
  • mouka (na jíšku)

 

postup:

  • Do hrnce dáme rozehřát omastek, do kterého dáme na kostičky nakrájenou cibuli. Tu osmahneme do zlatova.
  • Vložíme nakrájené zbytky měkkého salámu a též osmahneme.
  • Přidáme papriku, pepř, dle chuti sůl (to můžem až nakonec – dosolit), chili.
  • Poté zalijeme vodou, přidáme nakrájená rajčata a papriku. Místo rajčat lze dát rajský protlak.
  • Ke konci vlijeme sterilované fazole.
  • Celé krátce povaříme (aby změkla rajčata a paprika).
  • Nakonec zahustíme trochou jíšky.

 

Dobrou chuť 😉

 

 

 

 

Related Posts