ingredience:

  • konzervované bílé fazole v chili omáčce
  • tuk (sádlo / máslo / olej)
  • sůl, pepř, petřžel (bylinky), česnek, rajče, špetka oregana a bazalky
  • hovězí vývar nebo hovězí bujón
  • může být kousek uzeniny (párek, výrobní salám …)

 

postup:

  • V hrnci rozpustíme kousek sádla. Pozor, margaríny nejsou k tomu vhodné.
  • Do rozpuštěného tuku přidáme nakrájenou cibulku a nakrájený česnek a zpěníme. Pokud chceme přidáme nakrájenou uzeninu a mírně opečeme.
  • Přidáme konzervované fazole a provaříme.
  • Přidáme hovězí bujon nebo hovězí vývar a nakrájené rajče.
  • Nakonec dosolíme, přidáme pepř a bylinky.

 

 

 

Dobrou chuť 😉

 

Related Posts