ingredience:

  • 1 – 2 kedlubny (dle velikosti)
  • polévková zelenina (mrkev, petržel …)
  • cibule
  • olej
  • kari nebo kurkumu, chili, koriandr, sůl, pepř, rozmarýn …
  • kostku kuřecího neboi zeleninového masoxu

 

postup:

  • Do hrnce dáme trochu oleje a rozehřejem. Přidáme nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme.
  • Přidáme nasekané bylinky (rozmarýn, chili, koriandr) aby se v rozehřátém oleji rozvoněly.
  • Nakonec dáme oloupanou a nahrubo nastrouhanou kedlulbnu.
  • Zalijeme trochou vody a podusíme.
  • Později přisypeme mraženou zeleninu nebo nahrubo nastrouhanou zeleninu čerstvou (mrkev, petržel …). A opět podusíme.
  • Přidáme vodu (cca. 1 – 1,5 litru) a vhodíme kostku masoxu.
  • Dochutíme solí a pepřem.

 

 

Dobrou chuť 😉

 

 

 

 

Related Posts